موتور آسانسور

فروش انواع موتور های آسانسور ایرانی و خارجی

 

فروش انواع برندهای موتور آسانسور ایرانی وخارجی با بیشترین تخفیف فروشگاهی جام لیفت – موتورهای آسانسور از مهمترین قطعات در سیستم های آسانسور هستند. این موتورها که با توجه به نوع کاربری دارای تفاوت هایی هستند، با ظرفیت ها و توان کاری بالای خود انتظارات را برآورده می کنند.  موتورهای ارائه شده جام لیفت با کیفیت بالا و حاشیه خطای پایین، عملکرد روان سیستم های آسانسور را تضمین می کنند. اگر بدنبال برترین برندهای موتور آسانسور ایرانی و خارجی هستید و نمی دانید کدام مدل از موتور برای ساختمان شما مناسب می باشد، مطالب مربوط به موتورگیربکس و گیرلس را مطالعه نموده و در پایان با همکاران ما برای اطلاع از قیمت ها و خرید تماس بگیرید.

موتور آسانسور چیست؟


موتور آسانسور چیست؟

موتور آسانسور یک موتور الکتریکی است که برای حرکت های بالا و پایین کابین آسانسور استفاده می شود. نیروی چرخشی تولید شده توسط موتور آسانسور به درام سیم پیچ بکسل منتقل می شود تا سیم بکسل را بپیچد یا باز کند تا کابین آسانسور به سمت بالا و پایین حرکت کند. موتورهای الکتریکی مورد استفاده در آسانسورهای مسافربری با آرمیچرهایی با قطر نسبتاً کوچک طراحی می شوند. در  آسانسورهای مسافربری ، موتورهای سرعت کند استفاده می شود، عموماً سرعت موتور آسانسور نباید از 900 دور در دقیقه بیشتر شود.

انواع موتور های آسانسور

آسانسورهای گیربکس و آسانسورهای گیرلس دو نوع اصلی از سیستم های محرک آسانسور هستند که تفاوت اصلی آنها مکانیسم انتقال مورد استفاده برای به حرکت درآوردن کابین آسانسور است.

  1. موتور آسانسور گیربکسی:  آسانسورهای دنده ای از یک سیستم کاهش دنده بین موتور و فلکه کششی استفاده می کنند. موتور گیربکس را به حرکت در می آورد، که سپس فلکه کششی را می چرخاند. این کاهش دنده باعث می شود که گشتاور بیشتری به کابین آسانسور داده شود و آسانسورهای دنده ای را برای ساختمان های کم ارتفاع و متوسط ​​که بار کابین نسبتاً سنگین تر است، مناسب می کند. آسانسورهای دنده ای معمولاً کارایی کمتری نسبت به سیستم های گیرلس دارند، اما هزینه نصب آنها نیز کمتر است.
  2. موتور آسانسور گیرلس:  آسانسورهای بدون چرخ دنده از یک سیستم هدایت مستقیم استفاده می کنند، که در آن موتور آسانسور مستقیماً به  فلکه کششی که کابل های آسانسور را حرکت می دهد، کوپل می شود. این امر نیاز به سیستم کاهش دنده را از بین می برد و در نتیجه عملکرد نرم تر و کارآمدتری دارد. آسانسورهای بدون دنده معمولاً در ساختمان‌های بلند استفاده می‌شوند، زیرا می‌توانند با سرعت‌های بالاتری حرکت کنند و در مقایسه با سیستم‌های دنده‌ای نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری دارند.

انواع موتور آسانسور

انواع موتور آسانسور گیربکسی

  1. موتورگیربکس آسانسور دو سرعته: موتور آسانسور دو سرعته با دو سرعت جدا از هم کار میکند . در این نوع موتور کابین به یکدفعه حرکت می کند و از این بابت مسافران آسانسور لرزش یک لحظه ای را در داخل کابین آسانسور احساس می کنند.

  2. موتورگیربکس آسانسور تکسرعته: موتور آسانسور تک سرعته با یک سرعت خیلی نرم  کار میکند . در این نوع موتور، کابین با استارت ملایم شروع به حرکت می کند بطوری که مسافران داخل کابین آسانسور هیچ لرزشی در داخل کابین آسانسور احساس نمی کنند.

جام لیفت - قیمت انواع موتور آسانسور

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه انواع موتورگیربکس و گیرلس و آشنائی با تولید کنندگان موتور آسانسور ایرانی و خارجی همراه با قیمت آنها  به مطلبی که با عنوان ” قیمت خرید موتورگیربکس و گیرلس ایرانی وخارجی در سال 1403 ” نوشته شده است، مراجعه نمایید.

مشاوره با افراد حرفه ای برای تصمیم گیری آگاهانه

در بین قطعات آسانسور، انتخاب موتور مهم ترین انتخاب است و شامل بررسی جامع نیازهای خاص و هدف زندگی شما می شود. همکاری با متخصصان باتجربه  جام لیفت کاملا صحیح و لازم و ضروری است. ما، بهترین نوع مدل موتور را بر اساس پارامترهای مورد بحث به شما توصیه می کنیم.

مرکز خرید آسانسور

چهار عاملی که باید در انتخاب انواع موتور در نظر گرفته شوند:

انتخاب موتور ایده‌آل برای آسانسور خانگی شما مستلزم بررسی دقیق چندین عامل است:

  1. اندازه و ظرفیت آسانسور: اندازه و ظرفیت آسانسور شما به طور قابل توجهی بر انتخاب موتور تأثیر می گذارد. آسانسور برای یک خانه کوچک می تواند 3-4 نفر را حمل کند. آسانسور بزرگتر با ظرفیت بالاتر به موتور قدرتمندتری نسبت به موتور کوچکتر نیاز دارد.
  2. سرعت و شتاب سفر: سرعت سفر و نرخ شتاب مورد نظر بر انتخاب موتور تأثیر می گذارد. سرعت های بیشتر و شتاب بیشتر نیازمند موتوری با توان خروجی بیشتر است.
  3. ارتفاع آسانسور و تعداد طبقات: ارتفاع کل آسانسور و تعداد طبقات سرویس دهی شده نقش دارند. فاصله عمودی بیشتر به معنای افزایش حجم کار روی موتور است.
  4. چرخه کار و الگوهای استفاده: در نظر بگیرید که چقدر در طول روز از آسانسور استفاده می کنید. یک موتور قوی تر که برای عملکرد مداوم طراحی شده است ممکن است برای محیط های پرمصرف مفید باشد.

چه نوع موتوری در آسانسور استفاده می شود؟ 

آسانسورهای کششی با وزنه تعادلی کار می کنند که وزن کابین و مسافران آن را جبران می کند. موتور مجبور نیست وزن زیادی را جابجا کند که به این معنی است که آسانسورهای کششی نسبت به سیستم های هیدرولیک انرژی بسیار کارآمدتری دارند. 

انواع موتورهای آسانسور جام لیفت

  • آسانسورهای کششی گیربکس توسط موتورهای الکتریکی AC یا DC کنترل  می شوند. در یک آسانسور دنده ای، کاهش دنده این مزیت را ارائه می دهد که نیاز به موتور با قدرت کمتری برای چرخاندن چرخ دنده دارد.
  • برای یک آسانسور کششی بدون موتورخانه ، یک موتور کششی بدون دنده ( گیرلس و روم لس)  مورد نیاز است. این بدان معنی است که می توان آن را در داخل چاه آسانسور قرار داد تا فضای کمتری نسبت به یک موتورگیربکس بزرگتر اشغال کند.
  • آسانسورهای هیدرولیک نیز از موتورهای الکتریکی استفاده می کنند و این آسانسورها توسط پیستونی که در داخل یک سیلندر حرکت می کند، تغذیه می شوند. موتور الکتریکی روغن هیدرولیک را به داخل سیلندر پمپ می کند که پیستون را حرکت می دهد، سپس پیستون به آرامی کابین آسانسور را بلند می کند.

قیمت خرید انواع موتور های آسانسور در سال 1403؟

آسانسور جام لیفت با  ارائه انواع موتورهای آسانسور، این امکان را برای شما فراهم می کند تا محصولات اقتصادی و با کارایی بالایی داشته باشید . به ویژه، برای اینکه سیستم آسانسور کار کند و کارآمد باشد، موتور باید دارای ویژگی های ایده آل باشد. در این راستا می توانید از بین انواع موتورهای متغیر بسته به ساختار بار و ظرفیت آسانسور از نظر قیمت موتور آسانسور انتخاب کنید. علاوه بر این، انواع فلکه های اصلی موتور آسانسور  که در عملکرد سیستم مهم هستند نیز با اطمینان توسط برند جام لیفت با 5 سال ضمانت تولید می شوند.

قیمت انواع برند های موتور روم لس آسانسور

برخی از برندهای موتورگیربکس و گیرلس آسانسور

اطلاعات بیشتر ...

Showing 1–20 of 21 results

کالاهای موجود